Cégünkről

A Kanizsa Realtech Kft. 2009-ben alakult Nagykanizsán,
1999 óta vagyunk jelen az informatikai és biztonságtechnikai piacon.

Az eltelt idő alatt dinamikus fejlődött és többször átalakult míg a mai formáját elérte. A cég jelenleg az informatika a biztonságtechnika és a webdesign számos területén kínálja szolgáltatásait a térségben. Széleskörű tapasztalatokkal rendelkező, képzett szakember gárda áll ügyfeleink rendelkezésére, akik rugalmasan alkalmazkodnak a vevők igényeihez. Társaságunk a cégalapítás első pillanatától kezdve fő céljának vallja megrendelő teljes körű kiszolgálását.
Az alábbi szolgáltatások területén nyújtunk megbízható, pontos és szakszerű megoldásokat:

Számítástechnikai és Irodatechnikai szaküzlet és szerviz

Számítástechnikai- és irodatechnikai berendezések kiskereskedelme, telepítése, garanciális- és azon túli szervizelése, akár helyszíni kiszállással.

Riasztók és kamerarendszerek

Kamerás biztonságtechnikai rendszerek telepítése és üzemeltetése, akár távfelügyelettel. Internetre köthető megoldások kivitelezése, mellyel akár telefonjáról is megfigyelheti otthonát, nyaralóját vagy telephelyét a nap 24 órájában.

WebDesign

Weboldalak, webáruházak tervezése és kivitelezése cégek és magánszemélyek számára a legmodernebb webes technológiák alkalmazásával, tárhely és domain ügyintézéssel. Minden a webes megjelenéssel kapcsolatos ügyintézést átvállalunk megbízóinktól.


Cégünk összes szakterületén ingyenes kiszállással, felméréssel, ajánlat-készítéssel és szaktanácsadással áll ügyfelei rendelkezésére.
Gyors, megbízható, minőségi és nem utolsósorban kedvező árfekvésű munkáinkkal, üzleti megoldásainkkal állunk ügyfeleink rendelkezésére.